Ik heb alleen een .AI of .INDD file, geen .PSD?!
InDesign files kunnen we helaas niet omzetten. Maar wellicht kan je dat bestand omzetten naar een mooie gelaagde AI of PSD.
Wat voor bestanden kan ik aanleveren?
Je kunt de volgende extensies aanleveren: PSD, AI, PDF, JPG, PNG. Let wel op dat we met een JPG en PNG afbeelding vrij weinig kunnen doen, omdat dit een plat plaatje is. Met een PDF kunnen we al meer doen, dit is voornamelijk om je een prijsopgave te kunnen doen a.d.h.v. het ontwerp en de functionaliteiten.
Welke browsers worden er ondersteund?
We leveren standaard (X)HTML/CSS code, die W3C valid is opgezet. De browser support is IE8+, Google Chrome, Mozilla Firefox en Safari.
Welke gegevens zijn er nodig voor een CMS of e-commerse project?
Vaak heeft de klant al een bestaande website en daarmee is hij al aangesloten bij een hosting partij. We hebben dan van je nodig de FTP- en PHPMyAdmin gegevens. We uploaden dan alle bestanden op je server en importeren de database.
Op welke versie van het CMS leveren jullie op?
Wij leveren altijd op in de laatste versies van een CMS of e-commerce systeem. Mocht er binnen 1 week na oplevering een nieuwe versie uitkomen, dan updaten wij deze gratis! Het liefst met een Nederlandse backend en anders in het Engels.
Wat is W3C?
W3C staat voor Word Wide Web Consortium. Deze organisatie ontwikkelt de standaarden voor webtalen. Een website die voldoet aan de W3C-standaarden is beter vindbaar en laad sneller!
Als ik nog geen lay-out hebt, maar wel een website wil?
Je wilt een nieuwe website, maar weet niet waar je moet beginnen? SlicingHQ is een onderdeel van Webcreationz, een multimedia en grafisch ontwerp bureau, neem een kijkje op www.webcreationz.nl.
Ik heb liever geen portfolio- of naamsvermelding
Dit is je geluksdag. We leveren standaard zonder portfolio- of naamsvermelding of enige vorm van copyright. Zonder meerprijs! De bestanden die wij opleveren zijn geheel jouw eigendom als het project is afgerond en betaald.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!