Huur onze adviseur-expert nu in! Met uitgebreide van SEO, Human Computer Interaction en Usability, de ideale combinatie voor een complete website structuur. De coach is voor bestaande websites waarin advies wordt gegevens over styling, positionering en bespreking van de doelgroep.

Wij geven advies over aangekochte templates en themes

Dit is idee is ontstaan omdat er vandaag de dag nog steeds bezuinigd moet worden. Veel klanten stappen sneller over op standaard templates en thema’s die zij van internet voor een paar tientjes aanschaffen en denken klaar te zijn. Natuurlijk is dit geen grote investering zoals een maatwerk website, maar verdient het zich wel terug? De thema’s lijken vaak heel erg op elkaar, je bent niet meer uniek en het is allemaal zo Amerikaans opgezet!

Wij proberen klanten met een kleiner budget en een aangekocht thema te voorzien van het juiste advies omtrent hun positionering in de markt met zo’n website. We halen alles uit de website met de middelen die we hebben. Denk bijvoorbeeld aan kleur gebruik en eenheid om toch een soort huisstijl te creëren.

Laten we samen jouw website doornemen!

Kies een datum