PSD naar E-mail Je e-mail inbox zal dagelijks gevuld zijn met nieuwsbrieven. Het is een goede manier van marketing om jouw bedrijf en diensten te kunnen aanbieden. Je maakt je onderscheidend door iets moois te ontwerpen en dat wil je bij elke klant goed over laten komen. Met de vele verschillende mailclients en devices zorgen wij dat jouw ontwerp pixel-perfect wordt overgebracht. De aangeleverde bestanden zijn cross-mailclient compatible. Dat wil zeggen dat de nieuwsbrief visueel overal gelijk is op de volgende applicaties: MS Outlook 2003+, Outlook Express, Apple Mail, Mozilla Thunderbird, Opera M2, AOL Webmail, Gmail en Hotmail.

Direct uploaden
  • Tabellen / inline CSS
  • Hand gecodeerd
  • Levering binnen 24 uur
  • Mailchimp template

E-mail nieuwsbrief template

Niet elk PSD ontwerp kan omgezet worden naar een nieuwsbrief template. De structuur van tabellen heeft wat restricties en niet elke mailclient ondersteund de laatste technieken. Bij aanlevering van het ontwerp controleren we deze en geven we direct aan waar knelpunten kunnen ontstaan of dat we direct aan de slag kunnen. Bij oplevering van de HTML kan je de nieuwsbrief via Outlook direct inladen en versturen of via een programma zoals Mailchimp integreren.

Tabellen en inline CSS

Om een HTML nieuwsbrief cross-mailclient compatible te maken is er een bepaalde HTML techniek nodig. Het is een beetje de ouderwetse HTML code van 10 jaar geleden. Terug naar tabellen en met inline CSS. Er zijn geen achtergrond afbeeldingen mogelijk, alleen maar HTML front-end img-tags. Het is tegenwoordig wel mogelijk om ook flexibele nieuwbrieven op te zetten door met percentages te werken. Zo wordt jouw ontwerp geoptimaliseerd op smartphones weergegeven.


Mailchimp integratie

Op maat gemaakte HTML nieuwsbrieven kunnen ook direct als Mailchimp nieuwsbrief template worden opgezet. Deze kunnen gemakkelijk en snel aan je account worden toegevoegd. We zetten deze compleet op als template zodat je deze kunt gebruiken voor elke mailing die je eruit stuurt. We geven advies en praktische hulp bij het creëren van een account (aan- en afmeldprocedure, personalisatie, importeren e-mailadressen) en ontwikkelen maatwerk templates als één compleet integratie pakket.

Wat is E-mail marketing?

Marketing is een manier van werken waarin een bedrijf er alles aan doet om zijn bedrijf te promoten. E-mail marketing is een vorm van direct marketing die e-mail gebruikt om commerciële of nieuwsberichten naar een doelgroep te sturen. Dit kunnen gerichte promotionele acties naar nieuwe mensen zijn. E-mail marketing is een van de beste manieren om relaties mee te behouden en de omzet van je site te verhogen. Het is één van de populairste manieren om aan interactieve marketing te doen, het is resultaatgericht, snel en goedkoop. Het kan jouw bedrijf op verschillende manieren helpen:

  • Bezoekers naar je website brengen
  • Verkoop verhogen, ook aan reeds bestaande klanten
  • Je bestaande bezoekers en/of klanten houden
  • Je bekendheid verhogen