PSD naar HTML Stuur je PSD toe en binnen 24 uur kan je al de HTML/CSS al in je mailbox vinden. Of je nu 1 of 20 pagina's wilt hebben, het wordt allemaal met hoge kwaliteit en pixel-perfectie opgezet. De code wordt handmatig geschreven en de afbeeldingen worden tot het uiterste zoom-niveau in Photoshop uitgesneden. De HTML word netjes in secties opgezet met commented-code en de CSS in shorthand-techniek voor SEO-redenen. HTML5 is nog niet officieel ondersteund door W3C, maar uiteraard is dat geen enkel probleem.

Direct uploaden
  • HTML5 / CSS3
  • Nieuwste W3C standaard
  • SEO-vriendelijk
  • Mobiel, Responsive, Liquid en Adaptive

PSD naar (X)HTML

(X)HTML is nog steeds de standaard en officiële taal volgens de W3C Validation service. Deze op XML-gebaseerde taal wordt door elke browser ondersteund. Het is een markup die weinig fout-marge toelaat en er voor zorgt dat sites in nette semantische code worden opgezet.

PSD naar HTML5

HTML5 is de nieuwste, nog onafgewerkte versie van de HTML-standaard. Voor oudere browsers dient er een fall-back script te worden toegevoegd, maar je bent wel klaar voor de toekomst! Google geeft je site een kleine voorsprong als je gebruik maakt van nieuwe technieken zoals HTML5/CSS3.


PSD naar Responsive

Een responsive site houd in dat de website zich aanpast aan de schermresolutie van de bezoeker. Dit kan een groot, klein, tablet of mobiel scherm zijn. De code is geoptimaliseerd voor elk formaat zonder dat er door de gebruiker ingezoomd hoeft te worden. In combinatie met HTML5 is je site mobile-, tablet en smart-tv proof! Ook zonder tablet- en mobiele ontwerpen kunnen wij iets prachtigs voor jou creëren.

PSD naar Mobiel

Met een responsive website schaalt de content in een vorm dat voor elke schermresolutie passend is. Je kan er ook voor kiezen om voor mobiele gebruikers hele andere content en layout te laten zien. Leid bezoekers direct naar de contact informatie zonder dat ze moeten zoeken. Met PSD naar Mobiel kan een hele andere vormgeving en simpele site worden getoond.


PSD naar Twitter Bootstrap

Twitter Bootstrap is een vernieuwend en krachtig Framework om snel moderne websites en webapplicaties te ontwikkelen die direct responsive zijn. Twitter Bootstrap bevat voorgeprogrammeerde HTML en CSS elementen die in een soort van Grid zijn opgezet. Je begint met een standaard design van templates voor fonts, formulieren, buttons, grafieken, navigatie en andere interface componenten. Het is even wat werk om jouw ontwerp als Bootstrap huisstijl te integreren, maar daarna kan je binnen seconden nieuwe pagina's aanmaken. Bekijk of het Twitter Bootstrap framework de juiste keuze voor jou is.

PSD naar 960 Grid Systeem

SlicingHQ begint het liefst vanaf een blanco pagina, maatwerk dat is ons ding. Maar soms wil je iets sneller een site opzetten en vooral als de designer al rekening heeft gehouden met het 960 Grid Systeem. Een manier van blokken en kolommen opzet waarin de layout is opgezet. Door een breedte te handhaven van 960 pixels breed, wordt je website eigenlijk altijd goed weergegeven op een resolutie vanaf 1024x768. Het 960GS is geen oplossing voor elke website, maar heeft wel een groot basis van alle Frameworks vandaag de dag gelegd. Is het 960 Grid Systeem genoeg of heb je liever het 1200 Grid Systeem?

Wat is HTML/CSS?

HTML is een afkorting voor Hypertext Markup Language. Het is een online webtaal, bestaande uit regels code, waarmee je een website kunt bouwen. Door middel van de HTML-regels vertel je de browser welke tekst of afbeelding er getoond moet worden. De browser is het programma waarmee je op internet gaat, de meeste gebruikte browser zijn momenteel: Google Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer.

Met enkel HTML red je het niet, dat zou een mooie witte pagina opleveren. Met een Cascading StyleSheet geef je alles een opmaak, een kleurtje of een bepaalde breedte. De CSS is heel belangrijk, dit geeft je website de vormgeving die je wilt bereiken.

Het “Slicen/Basen” is het omzetten van een PSD ontwerp naar HTML en CSS files. Van een platte-afbeelding, naar een dynamisch en doorklikbare website. Het Slicen is het knippen van een ontwerp naar kleine plaatjes zodat deze gebruikt kunnen worden geplaatst in de HTML en gepositioneerd worden met CSS.