PSD naar Joomla Joomla! is de grote concurrent van WordPress, met wereldwijd miljoenen websites die gebruik maken van dit CMS. Joomla! is vooral het CMS voor veel grote bedrijven die een krachtige website nodig hebben, vaak met vele import en export modules. Het CMS maakt gebruik van componenten, extensies, plugins en modules. Vele ontwikkelaars hebben losse elementen gebouwd zodat jij je eigen site compleet kan invullen en wijzigen. Deze voegen extra functionaliteiten toe zoals SEO Meta-tag mogelijkheden, meertaligheid, uitgebreid zoeken of een compleet webshop component. Wij leveren jouw design compleet op in de laatste Joomla! versie met alle functies die je wenst, compleet online op je server, klaar voor gebruik!

Direct uploaden
  • Maatwerk, uniek eigen Template
  • Compleet op jouw server
  • Laatste Joomla! versie
  • White-label

VirtueMart webshop voor Joomla!

VirtueMart is de webshop module van het bekroonde en veelvuldig gebruikte CMS Joomla!. Kiezen voor VirtueMart betekent kiezen voor Joomla! want deze hebben elkaar nodig. De mogelijkheden van VirtueMart zijn enorm. Het is een uitgebreide webshop met veel functionaliteiten die standaard in het systeem zitten en net als Joomla! is ook VirtueMart open-source. Wij bieden een compleet pakket. Bij iedere Joomla! Virtuemart webwinkel zijn er twee templates. De standaard Joomla! template die je installeert en de template die Virtuemart met zich meebrengt. Wij maken 1 geheel van de Joomla! website en webshop, een complete huisstijl.

HikaShop module

HikaShop kan volledig geïntegreerd worden opgezet met Joomla! Deze module kan door middel van de eenvoudige interface makkelijk gepersonaliseerd worden. Kenmerken van HikaShop zijn o.a. het beheer van een affiliate-programma, categorieën, producten, het heeft een geavanceerd beheer van prijzen afhandeling en de optie om de webshop meertalig te maken. Vaak implementeren we HikaShop voor de simpelere webshops combinaties en uiteraard met een iDeal betaalmogelijkheid..

RedSHOP module

RedSHOP is een losse module die is aangepast om e-commercesysteem aan je bestaande Joomla! website te koppelen. Samen met een flexibele en volledig Joomla! Framework support template systeem. De webshop is eenvoudig te gebruiken en werkt erg snel, wat een voordeel is voor je SEO-vindbaarheid. RedSHOP is een professioneel alternatief voor Virtuemart en draait met een 100% GPL licentie!


Welke versie van Joomla!?

Joomla! is modulair opgebouwd en daardoor is het gemakkelijk uit te breiden met handige en leuke extensies. Voor bijna elke wens die een klant heeft, is wel een extensie te vinden. Ook is een groot voordeel dat het updaten van je site heel eenvoudig is. Wij houden onze maatwerk code gescheiden van de core-files. Daarom kan je met een druk op de knop je site bijhouden met de laatste versie van Joomla! en altijd de hoogst mogelijke veiligheid behouden. Je bent dus na de oplevering niet meer afhankelijk van ons en kan de controle helemaal in eigen hand houden. Zorg wel dat je niet teveel versies achterloopt voordat je gaat updaten!

Waarom kiezen voor het Joomla! CMS?

Joomla! wordt over de hele wereld gebruikt voor vele verschillende doeleinde, website van alle soorten en maten. Zoals websites, portals, intranets en extranets, online tijdschriften en als community platformen. Joomla! is rond het jaar 2000 enorm populair geworden en heeft een zeer grote ontwikkelaars community opgebouwd. Dit zorgt voor jou als opdrachtgever voor een zeer ruime keuze in specialisten en biedt je dus onafhankelijkheid. Voor Joomla! is er ook nog een enorme database aan 3rd party plugins en extentions beschikbaar. Als de basis eenmaal staat, kan je zelf aan de slag zonder programmeerkennis nodig te hebben.


Wat is Joomla!?

Joomla! is een opensource ContentManagementSysteem. Het CMS is geschreven in PHP en werkt met een MySQL of (sinds versie 2.5) MS SQL-database. Joomla! heeft functies als het cachen van pagina’s, RSS-feeds, printversies van pagina’s, nieuwsberichten, blogs, forum, polls, kalender, zoeken en kan je site multi-language. Joomla! is vrijgegeven onder de GNU General Public Licence. Het Joomla-pakket bestaat uit veel verschillende onderdelen, die zo veel mogelijk modulair gebouwd zijn. Dit om het maken van uitbreidingen (extensions) makkelijk te maken. In tegenstelling tot zijn gelijkwaardige concurrent WordPress die enkel plugins bevat, heeft Joomla! vele soorten extensies. Components zijn programma’s geschreven in PHP die daadwerkelijke acties uitvoeren, zoals het verwerken van nieuwsberichten van platte tekst naar HTML-geformatteerde tekst. Modules zijn blokken op de website die naast de hoofdinhoud getoond kunnen worden. Voorbeelden zijn onder andere menu’s, kalenders, willekeurige afbeeldingen en recente toevoegingen. En de plug-ins transformeren tekst in de inhoud van een pagina naar een geformatteerde tekst, zonder rekening te houden met de sjablonen/templates. Voor het uitkomen van Joomla! 1.5 werden de plug-ins Mambots genoemd.

De naam ‘Joomla’ [Djoemla] komt uit het Swahili en is een Engelse fonetische spelling van ‘gezamelijk’ of ‘als een geheel’. Dit representeert de samenwerking van ontelbare ontwerpers en ontwikkelaars over de hele wereld die allen bijdragen aan de ontwikkeling van dit CMS. Officieel wordt de naam Joomla! met een uitroepteken achter de naam geschreven.