PSD naar Magento Magento is momenteel wereldwijd de meest professionele en doorontwikkelde webshop software die beschikbaar is. Heel veel functionaliteiten die een webshop van tegenwoordig zou moeten hebben zitten er standaard in. Magento is uitermate gebruiksvriendelijk voor zowel bezoekers als beheerders. Nadat jouw webshop online is gegaan krijg je advies over de groei van je webwinkel, maar ook een korte cursus en volledige technische ondersteuning. Wij vertellen je graag welke bijzondere mogelijkheden Magento biedt. Uiteraard zou een responsive Magento Theme niet misstaan, nog sneller met minder scrollen een product bestellen via de mobiel.

Direct uploaden
  • Maatwerk webshop
  • Totaalpakket met hosting
  • Gemiddelde oplevering tussen 15-20 werkdagen
  • Topkwaliteit en beveiliging

Welke editie van Magento?

Magento komt in verschillende edities, voor kleine en grote webshops. De Magento community editie, waarmee alles mee is begonnen, deze versie is gratis te downloaden voor iedereen. De community editie geeft eigenaren en programmeurs volledige vrijheid waardoor je echt alles aan kan passen. Echter is er bij sommige onderdelen zoals de installatie en configuratie zeer technische kennis vereist. Magento GO is klaar voor gebruik! Gehost bij Magento en direct geïnstalleerd om je producten te gaan toevoegen. Je kunt hier echter niet zelf wijzigingen maken in de broncode. Magento Enterprise is het meest complexe pakket waarbij je een enorme omzet moet behalen. Er komen veel kosten bij kijken en Magento heeft ook een backup van jouw webshop.

Multistore / multishop

Heb je al een webshop en wil je die uitbreiden naar meerdere talen of kopie's op andere domeinnamen? Dat wil je natuurlijk zo effecient mogelijk als beheerder, je wilt niet 10x moeten inloggen op verschillende url's en het overzicht kwijtraken. Magento ondersteund Multishop, daarmee kan je alle webshops beheren vanuit 1 beheersysteem. Al jouw webshops en domeinnamen overzichtelijk ondergebracht in 1 Magento installatie. Dit is zeer interessant als je verschillende soorten producten verkoopt via meerdere webwinkels. Met een multishop kan je alle shops koppelen en met elkaar laten communiceren. Makkelijk om producten in meerdere shops tegelijk te bewerken of te koppelen. Efficiënt en ideaal voor SEO doeleinden!

Wat is Magento?

Magento is een OpenSource CMS die nog niet zo heel oud is. Redelijk nieuw, in 2008 gelanceerd en vrijwel het meest bekende CMS als het gaat om webshops. Het werd destijds ontwikkeld in samenwerking met meerdere programmeurs actief in de OpenSource community. Magento is gebouwd op het Zend-Framework. Er zijn meerdere edities beschikbaar, de volledig gratis Community editie, de betaalde Enterprise editie en de Magento GO versie. Magento is een prijswinnend e-commerce systeem. Het webshop CMS stelt de gebruikerservaring van de bezoeker centraal. Het is zowel in Nederland als in de meeste andere landen wereldwijd het snelst groeiende e-commerce systeem. Grote voordelen van het platform zijn onder andere het gebruikersgemak, uitbreidbaarheid en flexibiliteit. In tegenstelling tot de concurrentie is het gebouwd op de meest recente software.