PSD naar WordPress WordPress, het meest bekende CMS waarmee al meer dan 60 miljoen gebruikers hun website beheren. Natuurlijk kan je met een standaard Theme een heel eind komen, maar je wilt natuurlijk iets unieks, er uitspringen van de rest en je concurrenten. Wij zetten jouw PSD's om naar professionele en volledig te beheren WordPress Themes, samen met de beste SEO en Security plugins van dit moment. Uiteraard in de nieuwste WordPress Nederlandse versie, compleet met content op jouw server. Onze code is gescheiden van de WP Core files zodat je altijd de plugins en WordPress kan updaten, zonder zorgen dat er iets stuk gaat.

Direct uploaden
  • Maatwerk, uniek eigen Theme
  • Compleet op jouw server
  • Gemiddelde oplevering tussen 3-5 werkdagen
  • Geen portfolio- of naamsvermelding in de files

HTML5 / Responsive WordPress Theme

Alle PSD ontwerpen naar WordPress worden altijd eerst naar HTML opgezet en bij goedkeuring in een WordPress Theme gegoten. Een HTML5 opzet of Responsive website is hierbij geen enkel probleem en kan ook vooraf worden getoond om de klant te laten zien hoever het proces is. Let wel op: Met een WordPress site kan de klant altijd zelf achteraf plugins en widgets installeren, die niet altijd W3C valid of Responsive zijn opgezet. Probeer daarom zoveel mogelijk in het ontwerp op te zetten, zodat we dit direct Tablet- en Mobile-proof kunnen opzetten.

Maatwerk WordPress Theme of Framework?

Onze kracht ligt in maatwerk oplossingen, wat jij ontwerpt wordt opgezet. Standaard maken we geen gebruik van Frameworks zoals Genisis of Whiteboard. Vaak wilt de klant iets simpels en geen overbodige buttons of features. We houden het "KISS" - Keep It Simple and Stupid, zodat de klant precies weet waar hij aan toe is. Uiteraard kunnen meer geavanceerde sites wel met Frameworks worden opgezet als je dat wenst!


WordPress en SEO

Veel ontwikkelaars en klanten kiezen direct voor WordPress vanwege SEO redenen. Als het gaat om optimalisatie voor zoekmachines zoals Google, behaald WordPress van zichzelf al zeer goede resultaten. Met wat hulp van 1 of 2 plugins komt je website al een eind, maar vergis je niet, SEO is een vak apart. Samen met wat unieke content en juist gebruik van keywords en H-tags, ben je zonder code te schrijven al prima vindbaar.

WordPress WooCommerce webshop

WordPress word voornamelijk als CMS gebruikt voor een website of om een blog bij te houden. Maar met de komst van WooCommerce is een krachtige website ook mogelijk. Prachtige Themes en allerlei betaling gateways zijn al beschikbaar. Graag ontvangen we jouw ontwerp met functioneel document om een mooie, betaalbare en vooral veilige webshop te bouwen.


Unieke plugins ontwikkelen

Heb je naast een WordPress Theme ook een maatwerk plugin nodig, iets dat nog niet bestaat? Wij houden wel van een uitdaging en gaan graag samen met je zitten om de meeste geweldige plugin voor jouw te ontwikkelen. Import, export, kalenders, account-plugins, noem maar op. Stuur je functioneel document toe en wij komen zo spoedig mogelijk met een prijsopgave of wellicht een voorbeeld plugin die dan toch al op de markt schijnt te zijn.

Beveiliging en back-up oplossingen

Naast het opzetten van unieke WordPress website hebben we ook de mogelijkheid om elke maand jouw site bij te houden met de nieuwste plugin versies en WordPress core versie. We maken ook elke maand een backup van de website en MySQL Databases. Deze maandelijkse WordPress update/upgrade en backup-deal kost per website € 20,- ex. BTW per maand. Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wat is WordPress?

WordPress is een OpenSource ContentManagementSysteem waarmee jouw website beheerd kan worden. WordPress is van oorsprong bedoeld voor het maken van weblogs. Echter het is uitgegroeid tot één van de grootste CMS pakketten. WordPress is voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote websites die geregeld informatie publiceren. WordPress is vrije software, die onder de GPL-licentie wordt gepubliceerd. Hierdoor bent je niet verplicht om bij 1 partij de site te bouwen, maar kan je snel schakelen naar een andere partij die ook het systeem kennen. Met de komst van WordPress 3.0 kan er met één installatie meerdere websites beheerd worden, vanuit één backend. Door te werken met themes en plugins kan je veel extra functionaliteiten toevoegen aan het systeem, precies wat jij nodig hebt voor je website.