Jouw design naar elk gewenst platform omgezet in de hoogste kwaliteit

SlicingHQ zet al jouw photoshop designs om naar elk gewenst platform. Eén plek waar het allemaal gebeurt, wij zijn het hoofdkwartier voor al jouw PSD-omzettingen. Duidelijk en eenvoudig, altijd up-to-date, wij werken alleen met de nieuwste technieken. Zo kunnen wij jou voorzien van nette HTML en CMS Themes en Templates. Wij zetten jouw ontwerp pixelprecies om zoals jij het bedoeld hebt naar een snelle en betrouwbare CMS omgeving. En ook niet onbelangrijk de vindbaarheid, een flinke stap in de goede richting met de kwaliteit en laatste technieken die wij voor jou toepassen. Deze zullen zeker bijdragen aan de vindbaarheid van jouw website.

Wij zijn professionals met ambitie

Wij werken enkel met professionals en daarin heeft ieder zijn specialiteit. Niet één die alles tegelijk op zich neemt, als ontwerper moet je geen code willen schrijven en andersom ook niet. Alleen de professional die bij de gevraagde dienst hoort, is goed genoeg. Hierdoor vullen we elkaar dus perfect aan met elkaars diensten. Per dienst heb je één vast contactpersoon, dit communiceert wel zo prettig.

SlicingHQ voor iedereen

SlicingHQ zet PSD designs om voor iedereen, of je nu een freelancer bent en niet voldoende tijd hebt voor al je projecten, voor het MKB of MKO die graag kiezen voor een efficiënte samenwerking of wanneer je een internationaal bedrijf bent. Wij kunnen zelfs indien dat gewenst is rechtstreeks communiceren met jouw klanten onder je eigen bedrijfsnaam. Makkelijk toch?

Perfectie tot in detail

SlicingHQ verzekert je dat jouw project altijd met hoge kwaliteit en zorgvuldigheid zal worden afgeleverd, en dat is wel zo fijn. Uitbesteden is de trend van vandaag en wel zo makkelijk! Upload daarom direct je PSD en kies één van onze diensten. Afhankelijk van de designs en dienst zullen wij een offerte binnen 2 tot 36 uur uitbrengen, na akkoord gaan we dezelfde of volgende werkdag al aan de slag.

SlicingHQ’s missie met ambitie

Ons team van professionals zal er altijd naar streven om zo hoog mogelijk kwalitatieve websites op te leveren voor onze klanten. We werken zo efficiënt mogelijk en kunnen ook tussentijds de status van het projecten laten zien. We proberen altijd marktconform te zijn in de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Visie van SlicingHQ

Wij streven altijd naar perfectie. Prettig en persoonlijk contact vinden wij fijn. Ons doel is om binnen 2 jaar 500 PSD designs succesvol omgezet te hebben en bij te dragen aan jouw succesvolle onderneming.