We bekijken samen het ontwerp met alle wensen om knelpunten in het productieproces te voorkomen

We nemen het ontwerp tot in detail door en zoomen enorm in op het ontwerp. We zien vele ontwerpen voorbij komen en soms is er een klein design fout of is de aparte uitlijning juist net de bedoeling. We nemen hier alle functies en verwachtingen voor de oplevering door.


Binnen 2 tot 36 uur ontvang je een offerte waarin alle onderdelen als losse prijzen zijn opgesomd

Afhankelijk van de dienst kan je al snel een prijsopgave verwachten. Voor PSD naar HTML of Nieuwsbrief omzettingen kunnen we je binnen 2 uur een prijsopgave toesturen. Als alles voor beide partijen duidelijk is, kunnen we per direct aan de slag!


Het productieproces kan van start, we melden altijd tussentijds de status van het project!

Wij zijn zeer vooruitstrevend en altijd bezig met de nieuwste technieken. Nieuwe methodes, andere code, minified Javascripting, Flash-free, iOS-proof en bovenal SEO-geoptimaliseerde code. Alle ontwikkelaars bij SlicingHQ hebben hun specialiteit en werken enkel met hoge kwaliteit-standaarden. We zorgen altijd voor een snelle oplevering, maar we hebben liever dat alles correct en netjes wordt opgepakt en uitgebreid getest alvorens we opleveren.


Oplevering compleet als ZIP of op jouw server kant-en-klaar

Wanneer we klaar zijn met het project laten we een voorbeeld zien. We hopen dat alles perfect is, precies zoals jij dat wilt. Jij kunt het op je gemak bekijken en zien of alles ook goed is gedaan. Als er vragen zijn of als we iets over het hoofd hebben gezien, dan kunnen we dit alsnog doornemen en wijzigingen voor de deadline.


Na de opleveringen lopen we alles nog even met je door

Nu het helemaal naar je zin is, kun je verder met de invulling van de website of webshop. Geef ons gerust feedback als je ergens niet blij mee bent of iets anders had verwacht bij oplevering. We werken continue aan onze diensten en willen altijd de beste prijs-kwaliteit service bieden. Een goed gevoel is prettig, je kunt altijd op ons rekenen, online stralen daar houden wij van!